• Skrevet: 15.09.2014  •  Kl: 23:17  •  Kategori: Tankelufting  •  Kommentarer: 4

Ting går ikke så bra for tiden. Matvanene er dårlige, jeg blir slappere og slappere hver dag, og jeg får tilbakefall av selvmordstankene og stemmene i hodet i tillegg til at jeg begynner å ser personer som ikke finnes. Jeg skal være ærlig med dere, jeg er redd for hva jeg er i stand til å gjøre med meg selv når ting er slik som de er nå. Jeg prøver så godt jeg kan å ta vare på meg selv, og det har jeg klart fint til nå, men nå er ting i ferd med å rakne, det kjenner jeg på hele kroppen min.

Jeg vil ikke gå rundt hver dag å være redd for hva jeg kan finne på å gjøre med meg selv. Jeg har ikke grenser på hva som er greit og ikke greit å gjøre mot meg selv lenger, og det skremmer meg. 

Jeg vil ikke føle meg slik, jeg orker det ikke. Jeg blir så sliten av det, og nå sier det snart stopp, og jeg nærmer meg en vegg - en blindvei.

God natt alle sammen.

    Profilbilde Anonym, 15, Stavanger

    Livet mitt består av tunge tanker (også glade) som trenger en plass å løpe fritt. Dette er friområdet for tankene mine. Som alle andre er jeg et helt vanlig menneske, og som mange andre har jeg mine ting jeg sliter med. Jeg sliter med angst, depresjon og selvskading. I skrivende stund har jeg vært over 200 dager skadefri. Kontaktinformasjon: dyptihjertet@hotmail.com

    + Venneforespørsel
    + Kontakt
    Add som venn Bloglovin Instagram Facebook
hits